30 maaliskuuta 2011

Posti tuli, vihdoin! (25+4)

Taikalaatikko saapui maanantaina ja haettiin se heti, kun koulusta vaan pääsin. 8,7 kiloa aarteita!

Tykkäsin itse suurimmasta osasta värejä ja materiaaleja, ehkä oletin, että luomupuuvillaa olisi suosittu enemmänkin... Tosin ainoat ei niin miellyttävän näköiset vaatteet oli sit just ne luomupuuvillaiset. Onneksi ovat koko 50cm, joten eivät ilmeisesti kauhean pitkään päälle tule mahtumaan. Makuupussin kuosi on vähän erikoinen (en osaa sanoa miksi), mutta onneksi rakas äitini on säästänyt miun ja veljeni pussit niin saan vaihtelua.

Haalarista pidän paljon (etenkin jos tuolta alempaa Kelan linkistä katsotte sitä tarkemmin ja vertaatte esim. aiempien vuosien haalareihin, jotka löytyy sieltä vasemmalta navigaatiopalkista Edelliset äitiyspakkaukset -linkkiä klikkaamalla).

Äitiyspakkauksessa pyritään suosimaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Viime vuoden tapaan ulkohaalarin päällinen on valmistettu polyesteristä, josta lähes puolet on kierrätysmateriaalia. Pakkauksesta löytyy tuttuun tapaan myös kestovaippoja kertakäyttövaippojen sijaan.
Lähde: http://vauvatavara.blogspot.com/2010/04/aitiyspakkaus-2010.html

Miusta on kiva, että meille tuli vuoden 2010 pakkaus! Uusi settihän esitellään lapsimessuilla huhtikuussa ja tulee jakoon ilmeisesti toukokuussa. Siitä tulee puuttumaan ainakin kaikki nuo esitteet, jotka näin esikon odottajalle ovat kaikki tervetullutta infoa. Toinen syy miksi on kiva saada vanhempi pakkaus on se, että kaikki pulmat ja probleemat ovat todnäk tulleet jo esille. Esimerkkinä: "Kela varoittaa äitiyspakkauksen toppahaalarista" En tosin ole tarkastanut onko meidän pakkauksessa tulleessa haalarissa ko. kuminauhoja. Ilmeisesti ei ole, jos uutisen loppu pitää paikkansa. :)

Miehen kommentit paketin sisällöstä rajoittuvat lähinnä kommentteihin: "Aika retro ruokalappu!" ja "Mikä toi on?" "Mitä noi on?" "Mitä tällä tehdään?" "Tän mä tunnistan, tää on kylpymittari!"

Äitiyspakkaus 2010
Kaiken sisällön kuvina löydät Kelan sivuilta.

Ei kommentteja: