30 marraskuuta 2010

Eka neuvola

Meillä oli tänään eka neuvola ja koitan nyt tuota masun turvotusta alkaa laskea maitohappobakteerein. Ja lääkäriaikaa se mietti, että laittaako vaiko eikö, kun siellä varhaisraskauden ultrassa jo jouduttiin viime viikolla sen vuodon takia käymään.

Ennen lääkärineuvolaa meillä on kuitenkin np-ultra 21.12. Sen pitäisi olla viikolla 11, mikä onkin sit seuraava hyvä kysymys. Kuukautisista laskettuna ois tänään th:n määrittämä kesto 10+5 ja sit taas sen ultran mukainen kesto ois 8+1. Koska taustalla on kierron normikohdassa muutama negatiivinen testi, niin ei lähtenyt nyt arpomaan laskettua aikaakaan. Äitiyskorttiin kirjoitti 23.6. (mikä on siis miun mielestä reilusti liian aikaisin).

Pikkasen jännittää, että onko murulla kaikki hyvin, kun koot ei täsmää, mutta ei kuulemma pidä huolehtia. Ovis on sit vaan ollut myöhemmin.

hB oli muuten 125 (jee) ja paineet 108/70, et ei ihme et välillä viskoo...

Terkkaritäti sit pokkana kirjoitteli miun korttiin painoksi 73,3 ja jouduin sanomaan et se vaaka kyllä näytti 63,3... :D Muutaman muunkin korjauksen jouduin pyytämään, kun kirjoitti jotain ihan muuta kuin piti, muuten ihan mukava täti (joka muuten alkoi yskiä heti kun mentiin ja sanoi ettei tartu, talossa vaan on hometta...).

Kamala kasa brosyyrejä saatiin mukaan ja jokin dvd, ja purkkeja pissatestiä varten ja lähetteet np-ultraan ja verikokeeseen. Ja koska miulla on jatkuva jano, niin miettii, pitääkö sokerirasitus tehdä jo aiemmin, kun normaalisti. Millä tän kaiken muistaa?

Pikkuhiljaa alkaa itse oivaltaa et tässä tosiaan odotellaan vauvaa. Luulisin et se ois siinä ultrassa valjennut, mut eih :D Ehkä sit oon niitä jotka tajuaa vast synnyttäessään :D

Ei kommentteja: