08 helmikuuta 2011

18+3

Masu tuntuu pinkeältä, kun kaikki rakenteet venyy ja paukkuu. Masua ei enää trikoopaitojen kanssa paljon piilotella. Miehen mielestä olen nielassut Supertele-pallon (heh), ei se omasta mielestäni niin iso masu ole vaikka vähän väliä itsekin sitä hoikkana tyttönä hämmästelen.

Facebook-kommenttien ja sukulaisten kommenttien perusteella meille on siis tulossa tyttö (masunmuodon ja intuitioiden perusteella. Katsotaan mitä ultra sanoo 25.2. Vähän ahdistaa odotella sinne asti, alkais nyt ees liikkeet selkeästi tuntua. Muutamana iltana jotain muljahtelua, mutta ei semmosta selkeää, mitä liikkeiksi uskaltaisin sanoa enkä kuvitelmiksi. 

Menkkajomotukset on jääneet taa (mikä myös vähän huolestuttaa, että eikö se kohtu enää kasvakaan), mut repäisykivut jatkuu ja semmonen ihana lonkkajomotus mistä muutkin tuolla foorumilla puhuu. Tuntuu, että menee pylly jumiin tosta vasemmalta puolelta. Kai se liittyy siihen et se vauva painaa/potkii jotain hermoa tai selkää. Lämpöpussi pitäisi ottaa jo kokeiluun.

Kävin tänään vapaapäivän iloksi kampaajalla ottamassa raitoja tukkaan. Vaalennusaineet on googlauksen perusteella turvallisempia kuin puna- ja mustapigmenttejä sisältävät. Ja pyysin varuiksi, ettei laittaisi ihan päänahkaan asti. Tuskin yhdestä kerrasta vaaraa on, kun en nyt ihan kauhean usein kuitenkaan tukkaa värjää. :)

Ei kommentteja: