19 tammikuuta 2010

Puolen hehtaarin metsän lait

Olet ainutlaatuinen. Sinun arvoasi ei kukaan voi mitata. Olet fiksu ja filmaattinen. Sinussa on sellaisia piirteitä, joita muissa ei ole. Sinulla on kokemuksia, joista muut eivät tiedä. Hemmottele itseäsi, kun olet saavuttanut jotakin. Löydät itsestäsi uusia puolia, kun vain heittäydyt tilanteisiin. Kannusta muita ja ole suvaitsevainen. Aina on olemassa joku, joka välittää sinusta aidosti. Sinä osaat ja tiedät asioita, joita voit opettaa myös muille. **Olin unohtanut tämän, piti saattaa tämä tietoonne ja paljon aiemmin. Sain joululahjaksi koulukaverilta koristellun piparin, jossa oli tämä viesti. Ja voin kertoa, että kyynel nousi silmäkulmaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mielelläni haluaidin tietää lähteen tähän tekstiin. Itse en löydä millään alkuperäiskielellä googlettamalla. Kiitos.

miij kirjoitti...

Moi! Miekään en valitettavasti lähdettä tiedä, tämä on ollut siis vuosia sitten kiinni joulupiparissa. Googleen kun laittaa pari ekaa riviä niin suomalaisina julkaisuna löytyy useampi. Lähdettä ei niissäkään taida olla. Niitä muutamaa opinnäytetyötä en tosin itse katsonut läpi. :) kerrothan jos löydät? :)