17 kesäkuuta 2010

Nachosalaattia

Hyviä texmex-ruokia on aika vähän ja kun niitä syö niin ne tulee helposti sitten jo korvista. Makumaailma kuitenkin viehättää, joten tässä yksi sovellus Nachosalaatista.

Salaattia oman mielen mukaan (jääsalaatti, jäävuorisalaatti, tms.)
Rucolaa
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua
Porkkanaa
Sipulia (joko broilerin kanssa paistettuna tai raakana)
Broilerin suikaleita (oman mielen mukaan marinoituja tai itse marinoituja)
Nacholastuja
Salsa-kastiketta

Sekoita salaattipohja tarjoilukulhoon, heittele puolitetut tomaatit ja pieneksi pilkottu kurkku sekä tikuiksi pilkotut porkkanat salaatin päälle (sekä sipuli). Paista broilerit ja kumoa ne kaiken komistukseksi. Asettele lastut reunoille somistukseksi, mutta muista, että niitä tulee ottaa joka annokseen, joten laita reilusti. Sitten eikun salaattia lautaselle ja salsaa päälle. Namnam.


Broilerin sekaan voi laittaa myös chiliä jossei pelkää tulisuutta!

Ei kommentteja: